Новости

Cupa Friendly Carp Moldova vs Izrael 2024

By May 11, 2024No Comments

Salutare, prieteni!

Este oficial, a început sezonul competițiilor de pescuit la crap în Republica Moldova! În weekendul trecut, mai exact între 27 și 30 aprilie, a avut loc o întrecere deosebită între echipa gazdă din Republica Moldova și o echipă de elită din Israel, pe frumoasa balta Cotovan din comuna Corjova.

La acest concurs au participat în total 12 echipe, fiecare având câte 2-3 pescari în componență. Balta a fost împărțită în 3 sectoare pentru a asigura condiții echitabile de pescuit.

Rezultatele au fost impresionante, cu o cantitate totală prinsă de 1364 kg de pește, echivalentul a 159 de capturi, cu o greutate medie de 8,58 kg. Un moment remarcabil al competiției a fost când echipa ProFisher, alcătuită din Denis și Vadim, a reușit să doboare recordul pentru cel mai mare crap comun prins în cadrul competițiilor, cu un exemplar impresionant de 27,720 kg, care a fost și câștigătorul trofeului “Big Fish” al concursului.

Podiumul a fost dominat de echipele din Republica Moldova, cu echipa C4, formată din Boico Ion și Ropot Renat, adjudecându-și locul 1 cu o cantitate de 375,8 kg. Locul 2 a fost ocupat de echipa Viva in componenta carei este Igor Tihon si Anatolie Vashieaev , cu un total de 203,9 kg, iar medalia de bronz a revenit echipei Trigger, formată din Dumitru Bugai și Snejana Bugai . De menționat că la acest concurs și-a făcut debutul în rolul de arbitru principal Postolache Grigorie, care chiar în prima zi de arbitraj a acordat un cartonaș galben echipei Sniper.

Regretabil, oaspeții din Israel nu au reușit să urce pe podium, cea mai apropiată poziție de acesta fiind ocupată de echipa Bradex, clasată pe locul 7 în clasament.

Felicitări tuturor participanților pentru pasiunea și efortul depus la acest concurs! Sperăm să ne revedem cu un mic reportaj și de la următoarea întrecere.

Protocoalele le puteți viziona aici
Mai multe poze de la aceasta competiție le puteți viziona aici

Leave a Reply